top of page

DIENSTEN

TUINAANLEG- EN ONDERHOUD, AANLEG OPRIT EN TERRAS EN AFSCHEIDING

Bij Tuinwerken Francois Jan in Gentbrugge kunt u gebruikmaken van uitgebreide diensten voor uw tuin, terras, oprit en erfafscheiding. Onze service is groot en wij staan altijd voor u klaar voor al uw klussen in uw tuin en buitenruimte. 

Tuinwerken Francois Jan verzorgt de compleet nieuwe aanleg of de herinrichting van uw tuin. Samen met u wordt de keuze voor beplanting en/of grasmat gemaakt. Bij ons kunt u bovendien terecht voor passende bestrating of tegelwerk en andere soorten verharding. Voor ieder deel van uw buitenruimte vindt u wel het geschikte materiaal. Voor een optimale inrichting van uw buitenruimte of een passende erfafscheiding plaatsen wij afsluitingen in hout, beton en draadmateriaal.

IMG_1735.jpg

ONZE VOORDELEN BIJ AANLEG TUIN, TERRAS OF ERFAFSCHEIDING

Tuinwerken Francois Jan biedt bij de aanleg van uw tuin, terras of erfafscheiding net dat beetje extra. Dat merkt u aan onderstaande troeven. Neem contact met ons op en ontdek zelf het verschil.

Bij tuinaanleg heeft u de keuze uit diverse materialen naargelang uw wensen en behoeften, inclusief boomschors.

Voor extra zitgelegenheid werken wij met houten vlonders, legplanken of tegels.

Bij de aanleg van een oprit, terras of tuinpad verwerken wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen zoals stenen, klinkers, tegels, grint of dolomiet.

Door de inzet van vakmensen voor de aanleg van uw afsluiting, omheining of schutting krijgt u gegarandeerd een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking.

Voor een optimale inrichting van uw buitenruimte of een passende erfafscheiding plaatsen wij afsluitingen in hout, beton en draadmateriaal.

Naast inzaaien van gras is het ook mogelijk graszoden te leggen.

Onze vakmensen adviseren u over de vele mogelijkheden voor uw tuin.

CONTACTEER

Tuinwerken Francois Jan in Gentbrugge

ONZE REALISATIES

bottom of page